Ervaringen

Een nieuwe start en goed omringd…


Na 30 jaar audiovisuele ervaring in een groot bedrijf als regisseur, producer en scenarioschrijver, sla ik voortaan mijn eigen vleugels uit.


Ik wil me volop wijden aan de realisatie van onderwerpen die me de kans bieden om een oprecht verhaal te vertellen waarin mensen een hoofdrol spelen met beelden die voor zich spreken.


Vanuit mijn engagement in vrijwilligerswerk, heb ik een grote passie voor deze wereld en kan ik aangepaste tarieven aanbieden.                                                                                                                                                                                                               


Ik kijk er naar uit om mijn ervaring constant uit te breiden en bij te leren van zowel topprofessionelen op de Belgisch markt als van jonge wolven in de audiovisuele sector wiens nieuwe kijk op de wereld tegelijk een verfrissing en uitdaging is.


Dominique Baudoux

0032.475.89.32.99


Als anderen het voor het zeggen hebben...


 "Dominique slaagt erin om uit complete chaos prachtige video’s te puren. Ze begeleidt jou gedurende het hele proces: vanaf een gek idee tot en met de laatste retouches aan je video."

Joëlle Neeb, ING"Video is altijd al je ding geweest 😀... als regisseur , cameravrouw, producer, monteur of scenararist (soms zelf nog net voor de opnames). Je stond aan de wieg van video bij ING België en het was altijd een plezier om met jou daar samen te werken. Ik ben je dankbaar voor alles wat je me hebt geleerd op het terrein. Het was awesome!"

Laurent Eyckermans, regisseur«Origineel, creatief en streng voor zichzelf: als Dominique de camera in de aanslag heeft, begeleidt ze jou tijdens het hele project met een verhelderende blik, zachtheid, empathie en respect.»

Nathalie Van Den Spiegel, VZW "Le Verso du Miroir"""Oprechtheid en waarheid worden vaak verward. Zoals iemand die kleurenblind is en zegt dat het licht rood is (terwijl het op groen staat) wel oprecht is maar niet de waarheid spreekt. Dominiques grote talent is dat ze erin slaagt om beide te combineren. Dat maakt haar realisaties en aanpak artistiek, afwisselend maar ook toegankelijk. Kortom, op en top menselijk."

Charles Gérard, VZW "L'Enfant des Etoiles"

Een video op maat van jouw verhaal ligt ons nauw aan het hart...